Loterij Schaalmodel “Big Blue”

De opbrengst van deze loterij komt in zijn geheel ten goede aan ons museum.

Op deze manier steun je onze stichting en maak je kans om eigenaar te worden van een prachtig zeer zeldzaam model in de schaal 1:50, de Caterpillar D11T BLUE dozer bijgenaamd “Big Blue”. Deze bulldozer is door de firma BHP in het blauw gespoten om de Australië’s organisatie Beyond Blue te te steunen! De Beyond Blue Support Service geeft iedereen in Australië de kans om hun zorgen te bespreken met een getrainde professional in de geestelijke gezondheidszorg.

Meer informatie over het schaalmodel :

Custom Originals Australia heeft via Diecast Masters 500 modellen laten maken van “Big Blue”. En ondersteunt door een deel van de opbrengst ook het Beyond Blue. De prijs van het model bedraagt AU$ 550,- Custom Originals Australia heeft nu een van deze modellen geschonken aan ons museum, dit via Mini Movers die ook hiervoor de invoerrechten en belasting heeft betaald. Het model was reeds te bewonderen op onze Miniaturendag van 21 september jl.

Loten a € 5,- zijn te verkrijgen tijdens de open dagen van het museum, maar ze zijn ook via een mail te bestellen : info@bouwmachinesvantoen.nl

De trekking van dit zeer zeldzame model zal zijn tijdens de open dag van het museum op zondag 29 december om 16.00 uur. De winnaar wordt door ons (indien niet aanwezig) telefonisch op de hoogte gesteld.